Judit & Marco – Friedrichshafen, Bodensee

2020. augusztus 10.
Egy legjobb értelemben vett érdekes esküvő egy nem jó értelemben vett érdekes időszakban.

Juditék a Bodensee-nél kötöttek házasságot a covid évében, amikor épp adódott egy kis lehetőség az utazásra, szállásfoglalásra.

Már emiatt is fontos lehet emlékezni erre, hiszen meglehetősen komolyan be volt szabályozva a szabadtéren tartózkodáson kívül gyakorlatilag minden. Pláne Németországban. A szállásomon a reggelihez kért gyümölcsleves poharamra műanyag fóliát tettek, amíg odahozták az asztalhoz. Viszont ott mindenki tette a dolgát, minden működött szép fegyelmezetten. Lassan már csak mosolygunk az ilyenen, mire talán történelemmé válik, hogy ekkor épp egy sok áldozatot követelő világjárvány zajlott.

Juditék bevállalva ezen körülményeket, egy kislétszámos családi, meghitt esküvő mellett döntöttek a kedvenc helyszínükön. Hogy még egy kis szokatlanság legyen az eseményben, a szertartás után közös látogatást tettünk a Zeppelin múzeumban (ajánlom mindenkinek aki arra jár). Így, menyasszonyostól a kis társasággal, szerintem a múzeumosoknak is élmény volt.

Minden stimmelt, minden nagyon őszintén megélt volt, szép emlék maradt nekem is. esküvő esküvő esküvő esküvő esküvő esküvő esküvő esküvő