Fotók természetesen Menü
Mitter Balázs, fotográfus 10 éve a szakmában uh.osonimul@szalab +36 30 321 3041
Kérek ajánlatot Visszahívást kérek

Országszerte
és határon túl is!

Családi fotó

Családi fotózással Tata, Esztergom és Győr környékén állok rendelkezésre elsősorban, de természetesen egyedi megegyezés alapján bárhová szívesen elmegyek.
A családi fotózás területén szeretném újjáéleszteni a hivatásos szakember által készített fotók iránti bizalmat, kihasználva a kor technikai és vizuális lehetőségeit.
Fontosnak tartom, hogy oldott hangulatban, a megrendelő számára kényelmes környezetben történjen a fotózás. A helyszín keresése során legtöbbször a család lakhelyére vagy egy számukra kedves külső helyszínre esik a választásunk.
Számomra a család az család, szívesen látlak kortól, nemtől, függetlenül. Gyermekkel vagy anélkül, kutyával vagy macskával. Ami engem motívál az a köztetek lévő szeretet bemutatása. Annak az egyedi és rátok jellemző atmoszférának a fotókkal való visszaadása.
A képek készítése során arra törekszem, hogy a résztvevőket csak a szükséges mértékben instruáljam, hogy az igazi, a kapcsolatukra és a személyiségükre jellemző pillanatokat örökíthessem meg. Ez sokszor egy beszélgetős sétához hasonlít leginkább.

Családi fotózás árak – csomagok

„Mi igazából csak néhány szép családi képet szeretnénk.” „Örülnénk egy amolyan klasszikus családi fotózásnak, ami szép emlék lesz évek múlva is, és ár-érték arányban is megfelelő.” „Szeretnénk egy nagyobb fotózást, aminek végeredménye valami kézzel fogható, mint régen a mosolyalbum, csak sokkal jobb színvonalon és minőségben.”
„S” csomag: „M” csomag: „L” csomag:
1 órás fotózás 1,5 órás fotózás 2 órás fotózás
20 db fotó 40 db fotó 50 db fotó
Letölthető fotók Letölthető fotók Letölthető fotók
35.000 Ft 45.000 Ft 65.000 Ft
A fotózást követően a képanyag utómunkázáson esik át. Itt az alapos válogatáson túl az általam képviselt stílusnak megfelelő finomhangolást kapnak a fotók. Megrendelőim minden esetben csakis utómunkázott fotókat kapnak, nyers képek átadására nincs lehetőség.

A fotók átadása online, digitális úton történik, minden megrendelő egy saját letöltőoldalt kap.

Ha az otthonotokban tervezzük a fotózást, minden esetben professzionális világítással is készülök, mivel erre a legtöbb esetben szükség van.

A feltüntetett árak bruttó árak.

Időpontegyeztetés, érdeklődés céljából keressetek bizalommal: Mitter Balázs uh.osonimul@szalab‎ +36 (30) 321 3041   családi fotózás esztergom   családi fotózás tata   családi fotózás   családi fotózás   családi fotózás tata   kismama fotó   páros fotózás     családi fotózás győr   családi fotózás esztergom       páros fotózás tata   családi fotózás   családi fotózás tata   családi fotózás tata   fotográfus esztergom   páros fotózás esztergom   páros fotózás     családi fotó   családi fotózás esztergom   családi fotózás   családi fotó esztergom   családi fotózás esztergom   családi fotózás győr