Juci és Viktor – esküvői fotó – Nyergesújfalu, Németh Pince

2016. június 11.

Számomra is különleges alkalom volt. Gyakran megesik, hogy az esküvői fotókon utalás történik a szakmára vagy hobbira. Jucus viszont a szertartás előtt egyenesen meglátogatta a munkahelyét, ami azért volt érdekes, mert idősek otthonában dolgozik. Az ottaniak már készültek a fogadására, nagyon érzelemgazdag percek voltak. Nekik ez rettentő sokat jelentett. Nekem pedig megint egy más nézőpontot, úgymond kicsit bepillantást nyertem a körülöttem lévő dolgok egy olyan szegletébe, ami eddig ismeretlen volt. Na ezért is szeretem a szakmámat.

A szép percek után Nyergesújfalu egyik kedvenc helyére másztunk fel, a Sánc-hegyre, szép kilátással a Dunára.
A szertartás után utunk a nyergesújfalui pincesor fölé vezetett, mert Juci és Viktor is örömmel ment bele az ötletbe, hogy kicsit még jobban kimerészkedjünk a természetbe. Így voltaképp a Gerecse lábánál folytattuk a fotózást. Május volt, így bár számunkra ott és akkor nem ért aranyat, de mégis elfogadtuk a néha szemerkélő esőt. Sőt, igazából végig nevettük az egészet. Szeretem egyébként ezt az időszakot, mert ezerféle zöld árnyalat volt mindenfelé.

Mire teljesen eleredt az eső, már épp vissza is értünk a buli helyszínére a közeli Németh Pincébe. A helyszín mediterrán hangulata aztán egyből feledtette az időjárást. A család és a barátok pedig estére igazi meglepetéssel készültek: hetekig jártak össze betanulni egy táncot, melyet közösen előadtak a párnak. Szerintem ez volt az esemény abszolút érzelmi csúcspontja.

esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso esküvői fotó nyergesújfalu németh pince luminoso   Nézz meg egy másik esküvői sztorit