Dóri és Marci – esküvői fotó, Normafa, Budapest felett

2015. július 9.

Dóri és Marci már a kezdetektől fogva rendkívül szimpatikus volt számomra. Elsőre számomra furcsán hangzott, de ők nem szerettek volna kreatív sorozatot. Sőt, az eseményen, de még a készülődésen is a lehető legkevesebb "külsős" embert szerették volna látni.

Számukra ez egy bensőséges, meghitt és megható alkalom, ami valóban ilyen is lett. Ennek megfelelően az igényeik is ezek voltak a fotókkal kapcsolatban: hangulatokat, érzelmeket, bensőségességet visszaadni. Ezzel pedig nekem a legkevesebb problémám volt, mivel magam is ezt a látásmódot képviselem: visszaadni a legbelsőbb hangulatokat és az egymás iránt tanúsított rezgéseket, gesztusokat.

A készülődésre meghívtak, a helyszíntől kicsit meg is ijedtem elsőre, mert egy kis faház volt a csillebérci gyermektáborban. Végül nem volt okom aggodalomra, a helyszín remek volt és a barátokkal közös készülődés is tele volt azokkal a kicsi de nagyszerű hangulatokkal, amiket kértek is.

A megható és meghitt szertartás a buli helyszínén volt a Normakert vendéglőben. Ide a dekorációt is ők maguk csinálták. A buli hasonlóan az egész naphoz barátságos, érzelmes és bensőséges volt, mindezt az esti Budapest felett. Imádtam. :)

dsc_2020 dsc_2036 dsc_2122 esküvői fotó Normafa dsc_2147 esküvői fotó Normafa esküvői fotó Normafa esküvői fotó Normafa esküvői fotó Normafa esküvői fotó Normafa esküvői fotó Normafa dsc_3298 dsc_3315